KÁVÉTÁRSASÁG Nádor u. 14, 1051

A kávézás a világ szinte minden részében az emberek mindennapjainak szerves részévé vált. Magyarországon a kávé sokadik reneszánszát éli. A minőségre egyre nagyobb hangsúly helyeződik és nyugodtan kijelenthető, hogy a jó kávé ma már nem luxus.

A kávéfogyasztás területén nagy változások következtek be az elmúlt években. A klasszikus sötét pörkölésű olasz eszpresszó keverékekről a kávé szerelmesei kezdenek átszokni az arabica kávékra. Ahogy a borok és csokoládék, úgy a kávék esetében is a termőhely szerint válogatások jöttek divatba. Ezen kávék nagyarányú elterjedése új minőséget hozott a kávézásba, mind a választékot, mind pedig a pörkölési eljárást illetően

A Kávétársaság azzal a céllal jött létre, hogy megváltoztassa, vagy legalább is kedvezően befolyásolja a hazai kávékultúrát. Kínálatunkat nagy gonddal állítottuk össze és biztosak vagyunk benne, hogy a kávé szerelmesei sok új, Magyarországon eddig nem ismert ízzel ismerkedhetnek meg szemes, őrölt, kapszulás vagy akár pod-os kávé formájában. Egyedi kínálatunkat teakülönlegességeink teszik igazán teljessé.

Látogasson el igényesen kialakított, Magyarországon egyedülálló szaküzletünkbe, tekintse meg kínálatunkat, vagy ha kedve tarja, kóstolja meg helyben különleges kávéink egyikét. Amennyiben nincs rá lehetősége, hogy betérjen hozzánk, weboldalunkon is válogathat kínálatunkból.

Cégünk egyedi kínálata üdítő változatosságot hozhat irodájának, vendéglátó egységének mindennapjaiba. Kérjen egyedi ajánlatot a weboldalunkon található űrlap kitöltésével, vagy az info@kavetarsasag.hu e-mail címen.

PROGRAMOK

17:00
Cupping kávékóstoló program
18:00
Cupping kávékóstoló program
19:00
Dumaszínház Ráskó Eszter estje

Pszichológus, Szexuálpszichológus, HR Manager, Szabolcs megye önjelölt üdvöskéje, megrögzött élménykereső, enyhén narcisztikus és szociálisan túl kompatibilis személy. Stresszhelyzetben számos esetben mutatja Tourette szindróma jeleit, gátlástalansággal vegyes figyelmetlensége gyakran sodorja olyan helyzetekbe, melyekből csak órákig tartó smsezéssel tudja kivágni magát. A szinti pop, a trash és Phil Collins megrögzött rajongója, a társas interakciók szibillája, illetve a birtokos jelzős szószerkezetek ásza. Általában ő mondja, hogy rabló támadás, mert az ő hangja mélyebb.

21:00
Budapest Bossanova Duó Koncert

A Budapest Bossanova Duo a brazil zene autentikus hazai képviselője. A repertoáron szereplő bossanovák és szambák eredeti hangvétellel, portugál nyelven szólalnak meg. Az improvizált hangszeres szólók révén azonban jelentősen kötődik az észak-amerikai jazzben meghonosodott előadásmódhoz is. A duó mindezen hagyományokból építkező játékának fókuszában mégis az áll, hogy ez a zene alapvetően dalok gyűjteménye, így a gitár- és az alkalmankénti énekszólók is stílusosan „bossanovásra” alakulnak.

Hurták Gábor – gitár, ének,
Szalay Gábor – gitár