Elysee BisztroKossuth tér 13-15, Budapest 1055

Az Elsyée Bisztró büszke utóda a Kossuth tér egykori legendás kávéházának, a Gönczi fivérek által alapított Elysée-nek. Célunk, hogy a hagyományokat folytatva a gasztronómia újdonságaira nyitottan, a híres magyar kulinária és a franciás bisztrókonyha jellegzetességeit elegyítve az Elysée Bistro & Kávéház az ínyencek találkozóhelyévé váljon. Vendégeinket a békebeli kávéházak és a modern bisztrók elemeit elegyítő barátságos, otthonos környezetben várjuk. Akárcsak elődeinké, a mi célunk is az, hogy a Parlament környéke folyton folyvást megteljen színes élettel és széles mosolyokkal. Finomságainkkal, Budapest kiemelkedően szép látványával és néhány személyes, meleg szóval várjuk Önt is! „A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” Ottlik Géza (1912-1990) magyar író, az Elysée egykori törzsvendége

PROGRAMOK

19:00
Kökény Attila Koncert

2010 Férfi hangja! Hála zene iránti alázatának és kisfiainak, akik akkoriban a tehetségkutatóra benevezték. A Nagy Duett Győztese. A Sztárban Sztár döntőse. Többszörös platinalemezes énekes, dalszerző.
2011 májusában megjelent első önálló albuma, amely szempillantás alatt aranylemez lett. A lemez igazi különlegessége a világhírű operaénekessel, Miklósa Erikával előadott duett, amellyel Attila egyik nagy álma vált valóra. Sikere azóta is töretlen.
Legújabb dala Utazom címmel szeptemberben videó klippel együtt jelent meg, melyet Budapesten forgatott!
2016 decemberében több ezer néző előtt adott nagy sikerű koncertet a Syma Központban a Budapest Symphony Orchestrával együttműködve!
Legújabb lemeze ELMEGYEK címet viseli!
Az albumon olyan Máté Péter dalokat hallgathattok többek között mint a címadó dal, az Álomlány, az Egyszer véget ér, vagy az Első szerelem. Előzetes asztalfoglalás szükséges!