Cherubino Espresso BarPozsonyi út 71, Budapest 1133

2017 októberében nyitottuk meg Cherubino Espresso Bar névre hallgató családi kávézónkat, ahol a modenai Caffé L'Antico szemeskávéból készítünk igazi olasz kávékat. Az általunk nagyon szeretett és mintának tekintett olasz kávézók hangulatát szeretnénk elhozni a Pozsonyi útra. Célunk, hogy kizárólag minőségi termékek felhasználásával, szakértelemmel, barátságos légkörrel és nagy-nagy szeretettel az olasz „Dolce Vita" életérzést hozzunk a mindennapokba, hogy a vendégeink néhány percre, vagy akár órára egy olasz kávézóban érezzék magukat itt, Budapesten.

Ezek vagyunk mi: Cherubino Espresso Bar. Egy kis Itália Újlipótváros szívében.
Cherubino kávézónk a „kerub" szóból kapta a nevét. A kerubok a hagyományok szerint angyalokra hasonlító, mennyei lények voltak, ők őrizték az Édenkert. Nálunk is hasonló a szerepkörük: a tökéles minőségét őrzik minden csésze kávénknál.

PROGRAMOK

19:00
Barista Program Járdi Ildikóval

19 órai kezdettel Járdi Ildikó, barista trainer 40 perces bemutatót tart, ahol a hallgatóság megismerkedhet egy kis kávétörténelemmel a feldolgozási és pörkölési formáktól egészen az ízjellemzőkig. Kávézónk filozófiájához hűen olasz szemes kávé kerül majd az örlőbe, és végül a poharakba is, hiszen az este folyamán készítünk jeges cascara-t is (ami a kávé gyümölcséből készült jegestea). A kávékóstolót kávézónk baristája, Dani tartja majd, aki olyan olasz kávékülönlegességekkel is készül, mint a milánói, a szicíliai vagy a római espresso. 

20:00
Murka István koncert

20 órától pedig megszólal nálunk a zene, Murka István akusztikus gitárszólóval csatlakozik be az estébe.