CAFÉ FREI (V17) 1134 Budapest, Váci út 17.

CAFÉ FREI (KÁROLY KRT.) 1075 Budapest, Károly körút 9.

A Cafe Frei a világ kedvenc kávéit, teáit, süteményeit hozza el vendégeinek. Célunk, hogy akár kávéházainkban, akár otthon, ébredés után valódi kávéélményben, igazi világkörüli "ízutazásban" lehessen része bárkinek. A Cafe Frei íz-élményeket az teszi utánozhatatlanná, hogy mi minden egyes kávészem útját a cserjétől a csészéig felügyeljük: az ültetvények és zöldkávé-termésük gondos kiválasztásától a Szécsényben található saját pörkölő-üzemünkön és a baristák képzésén át a kávé-költemény elkészültéig figyelünk minden részletre. Csúcsminőség, verhetetlen áron.

Károly Krt.: 35 fő

PROGRAMOK (Frei Café V17)

18:30
Beszámoló a kolumbiai kávéültetvényről

Frei Tamás és a Cafe Frei pörkölőmestere, Melis Tamás előadása a kolumbiai ültetvénylátogatásról, exkluzív kávékóstolással egybekötve. Az ingyenes előadásra a belépés korlátozott számban biztosított. A jegyek személyes átvételéről a V17 kávézóban érdeklődjenek baristáinktól.

Frei Tamás
Melis Tamás

PROGRAMOK (Károly Krt.)

19:00
Gájer Bálint "Voice & Piano" koncert

Gájer Bálint a mai magyar "Swing'n Pop" zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. 2014 októberében megjelent "Egyszerű az élet" című első albuma, amely egy olyan saját dalokat és feldolgozásokat tartalmazó nagylemez, amire képtelenség nem táncolni.

Zongorista: Lőrincz ÁdámNagy B. Sándor (dramaturgiai munkatárs)