BJC Hollán Ernő utca 7. Budapest 1136

Ha könnyed, mégis nívós zenei élményre vágyik, ha a jazz elkötelezett híve, vagy épp most barátkozik a műfajjal, látogasson el a főváros jazzéletének központjába, a Budapest Jazz Clubba! A különleges atmoszféra és kiváló hangminőség mellett, barátságos hangulatú jazzkávézóval és bisztró-fogásokat kínáló étteremmel is várjuk.A klub-életben kuriózumnak számító világsztárok mellett, állandó fellépőink a hazai és nemzetközi jazz elismert művészei. A Budapest Jazz Club évek óta megjelenik a legrangosabb szakmai lap, a DownBeat magazin világszínvonalú jazzklubokat bemutató listájában is. A Budapest Jazz Club támogatja a fiatal tehetségeket, teret biztosít a hazai jazzélet szakmai eseményeinek, ám mindezek mellett létrejöttének elsődleges célja, hogy minden téren igényes közeget teremtsen a szórakozni vágyóknak.

PROGRAMOK

20:30
Bencze Alma Koncert

Bencze Alma, a csodálatos hangú énekesnő huszonat évesen vett életében először énekórát. Azóta csak felfelé vezetett az út két megszakítással, mindkét alkalommal gyermekáldás okán. Aki ott volt a tavalyi Fábián Juli emlékkoncerten, sosem felejti el Alma lenyűgöző előadását. Idén alakult legújabb formációja, a Bencze Alma Project 4, melyben hazai kiválóságok működnek közre.Bencze Alma – ének, Nagy János – billentyűk, Dénes Ábel – bőgő, Joubert Flóra – dob. A Budapest Jazz Club három részből áll: kávézó, étterem, koncertterem. A kávézóban és az étteremben a koncerteket élőben kivetítjük. A kávézó és a bistro ingyenesen, a koncertterem belépőjegy megváltásával látogatható.Erre a programra jegyet kell váltani: A Koncertet kivetítőről lehet nézni a BJC Kávéházában. A JEGYVÁSÁRLÁS MENETE:
https://www.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/80797/Budapest-Jazz-Club
vagy
SZEMÉLYESEN A BJC JEGYPÉNZTÁRÁBAN:
Nyitvatartási napokon: 20:00 órakor kezdõdõ koncertek esetében 18:00 órakor, egyéb esetekben pénztárunk a program kezdete elõtt 1 órával nyit.

22:30
Ingyenes Jam Session Estek: FREE BJC JAM SESSION

A Free BJC Jam Session esteken hétvégérõl hétvégére a legismertebb és legnépszerûbb hazai zenészek alkotnak spontán formációkat. A késõ éjszakába nyúló örömzenélések alkalmával bármi megtörténhet. Az elmúlt években meglepetésszerûen felbukkanó világsztárok és a legkülönbözõbb országokból érkezõ hobbizenészek egyaránt csatlakoztak az elsõsorban vérbeli bebopot megszólaltató triókhoz.

Juhász Gábor trió