BARISTA AKADÉMIA WEBOLDAL

Mi az a Hobby barista tanfolyam? Egy olyan képzés, ahol megismerheted a kávét a cserjétől a csészéig és betekintést nyerhetsz a kávé készítés legkülönfélébb módszereibe. Ristretto, cappuccino, latte macchiato. Ismerősen csengenek, és szívesen elkészítenéd őket? A Hobby barista tanfolyamon ezeket a kávékat mind megismerheted, kipróbálhatod és megtudhatod, hogyan készítheted el őket a mindennapokban, az otthonodban. Egy espresso elkészítése legnagyobb részt a megfelelő őrlő beállításon múlik, a jó tejhab pedig a megfelelő technikán. Egy napos tanfolyamunk során az espresso technika mellett megismerkedhetsz különböző alternatív kávékészítő eszközökkel is. Dűlő szelektált, több ország termőterületeiről hozunk kávét, a legjobb külföldi és hazai pörkölőket bemutatva. Betekintést nyerhetsz a latte art alapjaiba, így már a tejhab készítés vagy a mintaöntés sem hozhat zavarba.

A Barista Akadémia Kft. 12 éve képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra baristákat. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Az iskola vezetője Hajdu Péter, aki számos neves nemzetközi és hazai versenyen ért el eredményeket, tapasztalatokat és tudást, amit továbbad képzésein. Oktatóink hazai és világversenyek résztvevői és zsűritagjaiként folyamatosan nyomon követik a szakma fejlődését, ezzel biztosítva a tananyag aktualitását. Folyamatos kapcsolatban állunk a vendéglátó egységekkel, ismerjük az elvárásaikat, ami lehetővé teszi számunkra a célirányos barista képzést. Dűlő szelektált, több ország termőterületeiről hozunk kávét, a legjobb külföldi és hazai pörkölőket bemutatva.

Felajánlott csomag: Barista Akadémia - Hobby Barista tanfolyam

Barista Campus WEBOLDAL

1 NAPOS HOME BARISTA KÉPZÉS
Kiscsoportos. Max. 3-4 fő / oktató I 10.00-17.00

TEMATIKA:
Kávés Alapismeretek I Az espresso alapjai I Tejes italok
SZAKMAI INFO.: +36-20-281-9675

ÁRA: 30.000 Ft+ÁFA (Br. 38.100 Ft)

A Barista Campus azzal a céllal jött létre 2016 májusában, hogy az évek során itthon és külföldön megszerzett barista tudásanyaggal segítse a magyarországi baristák képzését. Csapatunk a szakmát aktívan gyakorló, képzett baristákból áll, akik biztosítják számodra a színvonalas oktatást. Barista tanfolyam és képzés anyagunk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kúltúrát helyezi előtérbe, komolyabb amerikai és nyugat-európai befolyással. Mindehhez párosul még hazánk egyik legmodernebb barista eszközparkja, a La Marzocco GB5 két karos kávégépekkel és a Mazzer Electric kávé örlőkkel.